Экскурсия на майские.

Киев и область.

Модератор: serzh

Ответить
Аватара пользователя
Сообщения: 689
Зарегистрирован: 16 мар 2010, 18:10
Контактная информация:

Экскурсия на майские.

Сообщение Цеглов »

Если кто еще не определился что делать на выхи, то есть места в автобусе:



Земля краси такої ще не знала, нарешті дочекалась і весна у мандри нас покликала, бо знає, що – Один день проведений в мандрах - набагато більше, ніж рік прожитий вдома! А у нас аж Ч О Т И Р И незабутніх дні! Де на нас чекає зустріч на перехрестях епох і подій!

ДЕНЬ ПЕРШИЙ -29 квітня о 08.00 від м. Житомирська відправляємось в подорож - слухати пісню весни!
І той любов'ю повниться до світу, хто рідну землю має під собою - Микола Вінграновський
ОСТРОЗЬКА ЗЕМЛЯ - колиска освіти, науки й культури Східної Європи !
ОСТРОГ - місто 9 віків, давній культурний центр Волині і всієї Східної Європи. В цьому мальовничому куточку України впродовж 3-х століть знаходилась резиденція князів Острозьких. Завітаємо до Державного історико-культурного заповідника
МУЗЕЙ НУМІЗМАТИКИ -в експозиції якого побачимо історію українських грошей. Також тут представлені монетні скарби XVII ст. Чільне місце в експозиції відведено сучасним нагородам України та нагородам Української православної церкви.
ЗАМОК КНЯЗІВ ОСТРОЗЬКИХ - справжня перлина давньоруського фортифікаційного мистецтва. Завітаємо до краєзнавчого музея розташованого у приміщенні пам'ятки XIV ст. Вежі Мурованої. Експонати музею нікого не залишать байдужими.
ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ! У 1576 році заснували першу в східній Європі слов’яно-греко-латинську академію, навчатись у якій було дуже престижно. З 1994 АКАДЕМІЮ відроджено! Зараз це Національний Університет - диво-дивне і гордість всієї України !
Прямуємо до селаОЖЕНИН.Тут на нас чекає смачна вечеря і приємний відпочинок! І нарешті в місті Дубно нас гостинно приймає готель "ДУБНО", де панує атмосфера комфорту і затишку. В ресторані готелю на протязі трьох днів снідаємо і вечеряємо.

ДЕНЬ ДРУГИЙ - 30квітня ГАЛИЦЬКА ЗЕМЛЯ - дивує, зачаровує гармонією сивої давнини і світлої сучасності !
ПІДКАМІНЬ -витвір природи -ВЕЛЕТ-КАМІНЬ- фантастично красивий, містичний з потужною енергетикою. Місто вражаючої краси -це треба бачити на власні очі! Сюди завжди хочеться повертатись!Також побачимо Домініканський монастир XVII-XVIII ст
ПІДЛИССЯ - музей-садиба символа українського відродження - МАРКІЯНА ШАШКЕВИЧА, БІЛА ГОРА -"ГАЛИЦЬКИЙ КАНІВ"- піднімемось до пам'ятного хреста вшанувати велич та могутність “людини з великої літери”
ПІДГІРЦІ - ренесансний замок-палац, який називають ”Українським Версалем". Палац оточений бастіонними укріпленнями і чудовим парком. Завітаємо до Костела - Ротонди Святого Йосипа. І наберемось сил в чудовому травневому квітучому парку.

ДЕНЬ ТРЕТІЙ -1травня ВОЛИНСЬКА ЗЕМЛЯ - покоління змінюють покоління, не меркнуть тільки святині !
ЛУЦЬК - затишний обласних центрів України. Завітаємо до історико-культурного заповідника “Старий Луцьк” , де приємно здивує краса і велич ЛУЦЬКОГО ЗАМКУ князя ЛЮБАРТА. Він збудований в 1340-85 рр. і став резиденцією правителів Волині у складі Великого князівства Литовського. У Владичій вежі замку відвідаємо єдиний в Україні музей дзвонів.
ВОЛОДИМИР - з 12 ст. столиця Галицько - Волинського князівства.Завітаємо до княжого града князя Володимира Великого і відвідаємо величний Успенський собор пoбудований у 1160р та Василівську церкву-ротонду. Це унікальні храми Київської Русі
ЗИМНЕНСЬКИЙ СВЯТОГІРСЬКИЙ МОНАСТИР- найдавніший монастир Київської Русі,заснований князем Володими ром у1001р. Донині зберігся образ Пресвятої Богородиці,яку в1006р подарував князь.Ця ікона є чудотворною і допомагає людям, які мають хвороби очей та тим,хто сподівається на народження дитини.Під монастирським муром б’є джерело з цілющою водою

ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ - 2травня ВОЛИНСЬКІ ТВЕРДИНІ !
ДУБНО- одне з найдавніших міст над рікою Іква, яке через вигідне розташування називали Волинською твердинею. Завітаємо до Державного історико - культурного заповідника окрасою якого є замок князів Острозьких-Любомирських-рідкісна по красі фортифікаційна споруда. На згадку про подорож фотографуємось біля вежі Беатки. В затишному музеї Українська хатинка -
завітаємо на гостини - на веснянки і гаївки! Нас вітають учні педагогічного коледжу міста Дубно!
ТАРАКАНІВСЬКИЙ ФОРТ -ТАЄМНИЦЯ з багатьма невідомими. Форт зведений в 1890р. для захисту кордонів Росії. Це унікальна за плануванням і розташуванням оборонна споруда. Екскурсія можлива в суху погоду і при наявності часу .
Приблизно о 21 годині на наше втомлене щастя повертаємось до Києва сповнені незабутніх вражень та емоцій. Усе минає, так І наша мандрівка, але не сумуй що подорож закінчилась - посміхнися, тому що вона була ! Далі буде..., бо попереду літо...!!!

У вартість входить: Для дорослих - 1380 грн, для дітей - 1250 грн,

СПОРЯДЖЕННЯ: ЗРУЧНЕ ВЗУТТЯ, захист від негоди, хустина для храму, ліхтарик для Тараканівського форту.
Бажано на свято веснянок вдягнути українську сорочку!
Для доброго відпочинку нам стануть у нагоді:
чудовий настрій, почуття гумору,
любов і пошана до ближнього,
дбайливое ставлення до навколишнього Світу,
бажання милуватися красою рідної УКРАЇНИ!
При бажанні мандрувати - мандруйте! і телефонуйте Тетяні 418-79-24, 8 067 810 71 51, everest@ipnet.kiev.ua 100200@ukr.net Не зволікаємо - місць обмежена кількість!

Звоните Татьяне, говорите что от Жени - требуйте скидку))) :dr_ink:
ВАЗ 2121 1,6 80 г.в. > VW T3 1,9 TD 88 г.в. > Renault Trafic 1,9 dCi 04 >ВАЗ 2121 1,6 80 г.в. + Ford Transit Combi 2,2 2013 г.в.
Только Нива! Только хардкор! И Ford.
Ответить

Вернуться в «Киев»